Development of GDP and unemployment in the Slovak Republic and Czech Republic in the years 1993-2007 and prediction by the year 2009 - Martincová, Marta, 1955-
Stručný pohľad na vývoj HDP, hospodársky rast a nezamestnanosť v Slovenskej a Českej republike. Vzťah medzi nezamestnanosťou a hospodárskym rastom.