Mzdový vzťah v teórii regulovania - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Úloha mzdového vzťahu ako jednej z inštitucionálnych foriem vo výskumnom programe teórie regulovania. Problémy, ktoré táto škola ekonomickej teórie v súčasnosti rieši. Inštitúcie v teórii regulovania. Historické typy mzdového vzťahu. Metodologické problémy spojené s vymedzením súčasnej podoby mzdového vzťahu.