Kvantifikácia úverového rizika malých podnikov podľa Bazilejskej dohody II - Fetisovová, Elena
Význam Bazilejskej dohody II v ére novej ekonomiky. Metódy Bazilejskej dohody II na výpočet minimálnej kapitálovej požiadavky na krytie úverového rizika malých podnikov.