Stanovení pojistné zásoby v objednacích systémech - Kubát, Jiří
Vysvetlenie metódy stanovenia poistnej zásoby v objednávacích systémoch. Zabezpečenie proti vyčerpaniu zásob - stupeň pohotovosti dodávky. Vysvetlenie pojmov: celková smerodajná odchýlka, interval neistoty. Praktický príklad výpočtu smerodajnej odchýlky. Norma poistnej zásoby. Číselný príklad. Porovnanie metódy s inou metódou výpočtu normy poistnej zásoby.