Trendy v řízení lidských zdrojů ve státní správě - Šupinová, Kateřina
Trendy, ktoré doprevádzajú riadenie ľudských zdrojov vo svete, osobitne v ústredných orgánoch štátnej správy USA. Zmeny v systémoch štátnej služby a flexibilita procesu prijímania a prepúšťania štátnych zamestnancov. Hodnotenie a riadenie pracovného výkonu. Zmeny v odmeňovaní štátnych zamestnancov. Investície do vzdelávania a rozvoja zamestnancov. Budovanie organizačnej kultúry založenej na výkonnosti a zodpovednosti zamestnancov.