Moderní konkurenční strategie firmy - Bartes, František
Filozofia ofenzívneho chápania konkurenčnej stratégie firmy. Filozofia Sun Tzu. Formy investigatívnej konkurenčnej stratégie. Výhody investigatívnej konkurencie. Konvergencia ofenzívnych a klasických stratégií.