Analýza efektívnosti slovenských bánk parametrickou metódou DEA - Kuljovská, Jana
Vymedzenie efektívnosti a metódy používané k jej meraniu. Prehľad empirickej literatúry venujúcej sa efektívnosti. Vyhodnotenie efektívnosti bankového sektora a jednotlivých bánk.