Paradoxy znalostního managementu - Častorál, Zdeněk
Faktory, ktoré môžu brániť organizácii v rozvoji znalostí. Globalizácia a zvýšené riziko ekonomickej kriminality. Znalostný šum. Zastarávanie a strata znalostí. Znalostné bariéry.