Jak přijmout pracovníka a nespálit se - Franek, Pavel
Techniky výberu zamestnancov. Referencie ako spôsob získania údajov o nových ľuďoch. Dôležitosť prvotného výberu. Niektoré skúsenosti z výberu zamestnancov.