Moderní přístupy ve statistickém řízení jakosti - Kovářík, Martin
Autor sa v príspevku zaoberá modernými prístupmi v riadení kvality. Nosnú časť príspevku tvorí popis metodológie Six Sigma, ktorá implementuje štatistické nástroje do celého života podniku a vylepšenie tejto koncepcie pomocou metódy Design For Six Sigma, ktorá je preventívnym nástrojom, ktorý aplikujeme už pri návrhu produktu či procesu, čo zaistí, že nový produkt, či proces splní očakávanie zákazníkov. Hlavným prínosom príspevku je aktuálnosť danej problematiky.