Vůdcovství v novém světle - Metcalfe, B. A.
Tri dimenzie vodcovstva: 1. Angažovať sa spolu s ostatnými 2. Vizionárske vodcovstvo 3. Vodcovské schopnosti a spôsobilosti. Charakteristiky angažovaného vodcovstva. Vplyv na motiváciu tímu. Kritika kompetenčných modelov.