Hospodársky vývoj Slovenska v roku 2007 - Okáli, Ivan
Pohľad na celkový vývoj hospodárstva SR. Sociálno-ekonomický vývoj v rokoch 1998-2007. Porovnanie vývoja produktivity práce a reálnych miezd. Trendy na ponukovej strane ekonomiky. Výkonnosť spracovateľského priemyslu z hľadiska zahraničného obchodu. Zmeny vo vývoji pozície korporácií. Vývoj v oblasti tvorby predpokladov na inovácie a ich využívanie. Vonkajšie ekonomické vzťahy. Vývoj na trhu práce. Menová politika a vývoj cenovej hladiny. Verejné financie a štátny rozpočet. Vyhliadky na vývoj vo vonkajšom prostredí.