Externí náklady a ekologická stopa v letecké dopravě - Malá, Jitka
Externé náklady v leteckej doprave zahrňujú emisie skleníkových plynov, znečistenie ovzdušia, hluk, nehody ... Definícia externých nákladov v leteckej doprave. Emisie a ich súčasné riešenie na medzinárodnej úrovni. Ekologická stopa - definícia. Ekologická stopa jednotlivých typov dopravných prostriedkov.