10. výročná konferencia k 50-tinám Európskeho hospodárskeho a sociálneho výboru - Horníková, Adriana
Informácie o 10. výročnej konferencii EHSV. Európsky spotrebiteľský deň a náhrada škody pre spotrebiteľov. Aktívna občianska sieť - Cittandinanzattiva.