Budování loajality - Drdla, Miloš
Skupiny, ktoré sa podieľajú na rozvoji organizácie. Cieľ úspešnej organizácie - rovnomerná spokojnosť záujmových skupín. Dôležitá skupina - skupina zákazníkov. Budovanie vzťahu so zákazníkmi. Hodnota zákazníka. Lojálnosť zákazníka. Dlhodobé partnerstvo.