Máme v sobě spoustu zdrojů ... a někdy o nich ani nevíme - Králíková, Alena
Rozhovor s A. Stejskalovou, HR manažérkou a koučom o význame koučingu v zamestnaní. Koučovanie ako nástroj rozvoja ľudí. O koučovaní a tiež o tom, aký má význam, ak chceme uspieť v zamestnaní a zároveň nezanedbávať koníčky, rodinu a priateľov. Interný koučing.