Alternativní pracovní úvazky - Lužaić, Ana
Čo sú to alterantívne pracovné úväzky a v čom spočívajú ich výhody a nevýhody. Skrátený pracovný úväzok. Pružná pracovná doba. Iné typy alternatívnych pracovných úväzkov.