Interní prodej aneb Co to vlastně je ? - Bušek, Tomáš
Interný predaj je schopnosť presadiť svoje vízie vo vnútri firmy, je to schopnosť propagovať vlastné projekty, alebo služby, získať im dostatočnú dôveru a podporu a dočkať sa ocenenia. 1. úroveň interného predaja: self-promotion. 2. úroveň interného predaja: získanie súčinnosti ostatných oddelení. 3. úroveň interného predaja: politika. Odporúčanie na záver.