Trendy charakterizujúce prílev priamych zahraničných investícií do krajín strednej a východnej Európy - Fifeková, Martina
Odvetvové smerovanie priamych zahraničných investícií. Motívy a stratégia vstupu zahraničných investorov. Formy vstupu zahraničných investorov a podiel privatizačných PZI na príklade Slovenska.