Vplyv oslabeného dolára na zmiernenie dopadu vysokých cien ropy: implikácie pre ekonomiky Slovenskej republiky a Českej republiky - Obadi, Saleh Mothana
Príčiny vysokých cien ropy na svetových trhoch. Príčiny rastu cien ropy v posledných rokoch. Dopad rastujúcich cien ropy na ekonomiky Slovenska a Českej republiky. Vývoj cien ropy a kurzu slovenskej a českej koruny.