1 st. Bratislava Economic Meeting - Kováč, Urban
Na Ekonomickej univerzite v Bratislave sa 12. júna 2008 uskutočnil 1st. Bratislava Economic Meeting - stretnutie slovenských vedcov-ekonómov pôsobiacich na zahraničných univerzitách a inštitútoch s vedcami so Slovenska. Cieľom konferencie, ktorá bola prvá svojho druhu na Slovensku, bolo vzájomné informovanie sa o súčasných aktivitách a moderných vedných trendoch v jednotlivých oblastiach ekonomickej vedy, výmena názorov a začatie spolupráce vedcov pôsobiacich v zahraničí s domácimi na nových vedeckých projektoch.