Možnosti využitia verejno-súkromného partnerstva v SR - Knapik, Peter
Pojem PPP obsahuje v sebe rôzne formy, ktoré vznikli historicky skôr ako samotný pojem PPP. PPP - množstvo foriem spolupráce súkromného a verejného sektora. Verejno-súkromné partnerstvo v SR a jeho prvé formy v období privatizácie. Prebytok nevyužitého súkromného kapitálu a komplikované možnosti jeho zhodnocovania. Motívy zo strany verejného sektora. Potreba prispôsobiť zákony v SR novej situácii a aplikovať pravidlá verejných súťaží.