Aktuálne obchodnopolitické priority Európskej únie - Kosír, Igor
Uplatňovanie stratégie integrovania sa so všetkými významnými svetovými makroregiónmi na úrovni režimu slobodného obchodu. USA a Čína - najväčšia výzva pre EÚ. Prioritné obchodnopolitické relácie EÚ.