Ekonomický vplyv na Rusko po jeho vstupe do WTO - Kašťáková, Elena, 1974-
Čo bude znamenať členstvo vo WTO pre Rusko. Zraniteľné miesta ruskej ekonomiky. Lepší prístup na exportné trhy. Liberalizácia sektora služieb - väčší objem priamych zahraničných investícií. Finančný sektor ako jedna z najhorúcejších tém prístupových rokovaní.