Prístupy a motívy lokalizácie manažmentu v transnacionálnych korporáciách - Krajčík, Daniel, 1981-
Dva základné prúdy týkajúce sa lokalizácie ľudských zdrojov z pohľadu internacionalizácie: lokalizácia riadenia ľudských zdrojov a lokalizácia ľudských zdrojov. Možné prístupy k lokalizácii. Motivácie lokalizácie ľudských zdrojov.