Vývoj cien na trhu agrokomodít a ich dopad na rozvojové krajiny - Lacek, Dušan
Najvýraznejšie zmeny na trhu agrokomodít v krajinách Európskej únie. Klesanie produkcie obilnín. Produkcia mäsa a mlieka. Vplyv rastúcich cien potravín na rozvojové krajiny. Situácia v krajinách Ázie a Afriky.