Investovanie do akcií futbalových klubov – áno, či nie? - Hodál, Juraj
Futbal je šport, kde rozhodujú/dominujú emócie a ak chcete niekedy na týchto akciách zarobiť pomôžu Vám najmä znalosti technickej a najmä psychologickej analýzy a športovej formy daného klubu. Analýza p rizík a šancí pri investovaní do týchto produktov.