Rozvoj malého a stredného podnikania na Ukrajine - Pacek, Peter
Súčasný stav podnikateľského prostredia na Ukrajine. Problémy malých a stredných podnikov. Zdroje začiatočného financovania. Smerovanie ozdravenia malého a stredného podnikania v ukrajinskej ekonomike.