Financovanie verejného sektora so zameraním na vybrané energetické zdroje - Cádrová, Katarína
Vymedzenie pojmu verejný sektor. Energetická politika ako východisko pre ďalšie smerovanie rozvoja odvetví. Energetická politika Európskej únie. Riziko pre členské krajiny Európskej únie. Energetická politika a jej ciele v Slovenskej republike. Energetická náročnost tvorby HDP. Energetické zdroje. Vývoj spotreby primárnych energetických zdrojov. Vývoj spotreby elektriny.