Pozícia privátnych značiek - Pásztorová, Jana, 1960-
Produkty s privátnou značkou - produkty predávané pod značkou maloobchodu. Marketing privátnych značiek. Možnosti rozvoja privátnych značiek na Slovensku. Podiel privátnych značiek podľa krajín. Privátne značky maloobchodných reťazcov a možnosť diferencovať sa na trhu. Výskum týkajúci sa spotrebiteľských postojov k privátnym značkám - výsledky.