Rozvojové krajiny a ekonomická integrácia: implikácia pre Juhoázijské združenie pre regionálnu kooperáciu - Obadi, Saleh Mothana
Príčiny neúspechu ekonomickej integrácie v rozvojových krajinách. Ekonomická integrácia a jej formy. Juhoázijské združenie pre regionálnu kooperáciu. Intraregionálny obchod SAARC.