Nové paradigmy súčasnosti - Staněk, Peter
Ovplyvňovanie podnikateľského prostredia. Prebytok voľného kapitálu. Potreba nového prístupu k riešeniu celkovej situácie vo verejnom sektore. Šedá a čierna ekonomika. Vplyv TNK. Význam znalostnej ekonomiky. Systém celoživotného vzdelávania. Príjmová stratifikácia spoločnosti. Klimatické zmeny.