Internacionalizace podniků a význam interkulturálních rozdílů - Zamykalová, Miroslava
Nové medzinárodné prostredie a nové výzvy pre manažérov. Existencia medzikultúrnych rozdielov a ich využívanie vo svoj prospech. Ako uspieť v novom, komplexnom prostredí. Nové výzvy týkajúce sa troch úrovní riadenia. Kultúrna diverzita ako súčasť riadenia - výhody a riziká. Riadenie ľudských zdrojov v multikultúrnom prostredí.