Priame zahraničné investície na Slovensku od vzniku SR do roku 2005 - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Analýza hlavných trendov v investičných tokoch do a zo Slovenska ako potenciálnych problémov z toho vyplývajúcich. Najväčšie výzvy, pred ktorými Slovensko stojí. Teritoriálna štruktúra PZI na Slovensku. Odvetvová štruktúra prílevu PZI na Slovensku v rokoch 1998-2005. Odlev PZI zo Slovenska.