Podiel obalov na bezpečnosti výrobkov - Kačeňák, Igor
Legislatíva bezpečnosti potravín. Možnosti pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti potravín. Metódy zaistenia bezpečnosti potravín balením. Aseptické balenie. Najnovší vývoj v oblasti obalov.