Pilot model for language placement tests within ECTS based on the common European framework of refference at the University of Economics in Bratislava - Helmová, Milena, 1954-
Systém ECTS bol na Ekonomickej univerzite (EU) v Bratislave zavedený v rokoch 2005/2006. Snaha o vyššiu jednotu a transparentnosť vo vyučovaní cudzích jazykov v rámci krajín Európskej únie. Príklad výučby nemeckého jazyka v systéme ECTS na EU v Bratislave. Charakteristika a cieľ projektu.