Investovanie na trhu zlata - Hrvoľová, Božena
Pohľad na historicky najväčšie pohyby zlata v novodobých dejinách (od pádu Bretton-Woodskeho medzinárodného menového systému). Dôvody záujmu investorov o zlato. Abeceda investovania do zlata. Nástroje investovania do zlata. Výhody a nevýhody nástrojov investovania do zlata. Účastníci trhu drahých kovov.