Personálne poradenstvo ako efektívny nástroj manažmentu ľudských zdrojov v podniku - Čihovská, Viera
Podstata a význam externého personálneho poradenstva. Produkty personálno-poradenských spoločností. Personálne vyhľadávanie a výber. Personálny leasing. Tréningové a vzdelávacie programy. Manažérsky a personálny audit. Assesment center (AC). Outplacement.