Východiskový stav a základné trendy vývoja na trhu práce - Rievajová, Eva
Problém nezamestnanosti. Dynamika ekonomického rastu. Vplyv demografického vývoja na početnosť aj štruktúru pracovnej sily. Miera ekonomickej aktivity obyvateľstva. Vývoj zamestnanosti. Štrukturálne zmeny v SR. Dočasná zamestnanosť.