Kvalita života - Laluha, Ivan
Pojem kvality života. Z výskumov kvality života v krajinách EÚ. Charakteristika kvality života slovenskej spoločnosti. Kvalita života slovenskej spoločnosti v kontexte európskych a globalizačných súvislostí. Vízia.