Rozvoj vedy a výskumu. Informačné a komunikačné technológie - Dado, Milan
Súčasný stav v oblasti výskumu a vývoja v IKT v EÚ a jeho porovnanie so SR. Neuralgické body výskumu a vývoja v oblasti IKT v SR. Konkrétne oblasti rozvoja IKT v nasledujúcich rokoch. Prognóza vývoja vo výskume a vývoji v IKT.