Tendencie inovačných aktivít, predpokladov inovačných procesov a absorpčnej kapacity priemyslu v odvetviach nízkych a stredných technológií priemyslu SR (Analytická štúdia) - Buday, Jozef
Údaje pravidelného hodnotenia výsledkov výskumu a vývoja podporovaného zo zdrojov štátneho rozpočtu v priemyselných odvetviach SR. Predpoklady orientácie ďalšieho rozvoja inovačných procesov a posúdenie absorpčnej kapacity priemyslu na ich implementáciu. Analýza odvetví nízkych a stredných technológií, pre členenie ktorých sa uplatnila revidovaná metodika OECD/Eurostat (vysoká technológia, stredne vysoká technológia, stredne nízka technológia, nízka technológia).