Úloha inovácie, vedy a výskumu v novej ekonomike - Muchová, Eva, 1961-
Charakteristika novej ekonomiky. Základné princípy znalostnej ekonomiky. Teoretické východiská inovácií, výskumu a vývoja, znalostí v novej ekonomike. Východisková pozícia SR v oblasti inovácií, vedy a výskumu, znalostí. Aktuálne trendy vývoja v najvyspelejších ekonomikách. Smerovanie k novej ekonomike (strategické kroky).