Vymedzenie vzťahu vízie a stratégie v znalostnej ekonomike - Vincúr, Pavol
Charakteristika pojmov: vízia, stratégia, prognóza. Znalostná ekonomika. Teória ekonomického rastu. Metodika KAM (Knowledge assessment methodology). Silné a slabé stránky jednotlivých ekonomík v zmysle rozvoja znalostnej ekonomiky. Priority výskumu a vývoja.