Regionálna konkurencieschopnosť založená na inováciách a nových poznatkoch - Rehák, Štefan, 1974-
Vzťah medzi regionálnou konkurencioschopnosťou a smerovaním k poznatkovej ekonomike. Regionálne inovačné systémy. Analýza inovačnej kapacity regiónov SR, ktorá sa opiera o systémový inovačný prístup a identifikácia základných faktorov regionálnej konkurencieschopnosti v poznatkovej ekonomike.