Strategické priority a ciele Slovenskej republiky v programovacom období na roky 2007 - 2013 pri využívaní zdrojov z fondov Európskej únie - Sysáková, Viera
Programovacie obdobie na roky 2007 - 2013. Národný strategický referenčný rámec. Hlavné problémy slovenskej ekonomiky a priority pre programovacie obdobie na roky 2007 - 2013. Priority: pokles nezamestnanosti - tvorba pracovných miest, pomoc zaostalým regiónom, pomoc vylúčeným Rómom. Doteraz schválené programy.