Technická normalizácia zlepšuje bezpečnosť sietí a služieb IKT - Kováčik, Milan
Definície bezpečnosti IKT. Zásady zabezpečenia prevádzky komunikačných sietí. Technické normy na bezpečnosť v dôležitých medzinárodných a regionálnych organizáciách.