Analýza trendov v cestovnom ruchu - Mišúnová, Ema
Trendy v regionálnom rozvoji cestovného ruchu. Hybné sily cestovného ruchu v regionálnom rozvoji. Európska únia a cestovný ruch. Súčasný stav rozvoja cestovného ruchu. Produkt cestovného ruchu v lokalitách a regiónoch.