Vedomostná spoločnosť a ľudské zdroje vo verejnej správe - Matúšová, Silvia
Základné podmienky vzniku a fungovania vedomostnej spoločnosti. Identifikácia potrieb vzdelávania zamestnancov verejnej správy vo vedomostnej spoločnosti. Dôvody vzdelávania. Stratégia a plánovanie ďalšieho vzdelávania a rozvoja zamestnancov verejnej správy. Plán vzdelávania zamestnancov organizácie verejnej správy. Obsah celoživotného vzdelávania zamestnancov verejnej správy.