Hospodársky a sociálny rozvoj a ukazovatele jeho merania - Kováč, Viliam
Príspevok chce prispieť k diskusii o termínoch a ukazovateľoch súvisiacich s hospodárskym a sociálnym rozvojom a s jeho meraním. Podstata hospodárskeho a sociálneho rozvoja. Meranie úrovne hospodárskeho a sociálneho rozvoja pomocou ukazovateľov - HDP, HDI (Human development index).